Vi beställer reservdelar och reparerar din bil i Uppsala.

Bilreparation Uppsala

Vi på Björklin Motor utför de flesta reparationer och åtgärder som din bil kan kräva.
Vi är specialister på reparation av Jaguar och Land Rover, men utför reparationer på alla bilar oavsett märke och årsmodell.

Vi utför bilreparationer i Uppsala

Vi på Björklin motor hjälper dig att reparera din bil oavsett bilmärke och årsmodell. Vi har ett flertal duktiga bilmekaniker på plats som gör sitt yttersta för att laga din bil så att du kan känna dig trygg ute på vägarna igen. Hos oss kan du boka tid för enklare reparationer så som byte av lampor, AC-reparation, reparerar bromsar och för att åtgärda anmärkningar du fått vid besiktning. Vi reparerar också mer avancerade problem som större skador eller fel som upptäckts genom felsökning. Oavsett vilket fel din bil har kan vi lösa det åt dig. Kontakta oss om du har funderingar kring vad vi kan göra för dig och din bil.

Utbildade bilmekaniker

Alla vi som jobbar på Björklin motor har ett stort gemensamt intresse för bilar. Våra duktiga bilmekaniker kan serva, felsöka och reparera de flesta bilmärken och är alltid intresserade av att hitta och lösa felet på din bil. Ring oss gärna om du vill diskutera problematik som uppstått med din bil.

Besök vår bilverkstad i Uppsala.
Vi utför bilreparation på Land Rover i Uppsala.

Garanti på bilreparationer

Hos oss får du alltid garanti på utförd reparation. Det för att du som kund ska känna dig trygg med att lämna din bil till oss, och för att du ska känna dig säker med din bil ute på vägarna när du lämnat oss. Vi erbjuder alltid reparation utförd av kunniga och erfarna mekaniker som gör sitt yttersta för att laga din bil. Garantin tillämpar vi för att du som kund ska känna att vi tar vårt ansvar ifall problemet dyker upp igen.

Bilverkstad med assistansförsäkring

Förutom att vi lämnar garanti på alla reparationsjobb får du också fri assistansförsäkring via oss från den stund din bil lämnar vår verkstad. Med vår assistansförsäkring får du hjälp att ta din bil till närmaste verkstad eller mack ifall olyckan skulle vara framme och du blir ståendes någonstans längs vägen. En assistansförsäkring gäller generellt för motorhaveri, drivmedelsbrist, punktering, borttappade nycklar etc. Vad som gäller för dig specificeras i samband med att försäkringen börjar gälla. Kontakta oss om du vill veta mer.

Pris på bilreparation

Ett exakt pris för bilreparation är svårt att säga. Priser varierar mycket beroende på vilket fel som ska åtgärdas samt beroende på bilens märke och modell. Den totala tidsåtgången för reparationen spelar stor roll, lika så kostnaden på eventuella reservdelar som kan skilja mycket i pris baserat på bilmärke.

Originaldelar och reservdelar från andra tillverkare

Vi samarbetar med biltillverkare och kan erbjuda originaldelar till många bilmärken och modeller. I många fall kan vi erbjuda reservdelar från andra tillverkare vilket kan dra ner kostnaden för reparationen. Originaldelar i sin tur kostar ofta lite mer men har med säkerhet gått igenom många tester och håller därför samma höga kvalitet som resten av din bil. I många fall kommer originaldelar från fabriken med garanti vilket kan ge dig en ny originaldel ifall en olycka sker.

Boka tid för bilreparation

Det är enkelt att boka tid för reparation hos oss. Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss! Vill du veta mer om priset för just din bilreparation är du välkommen att kontakta oss. I de flesta fall kan vi lämna ett pris direkt men ibland kan vi behöva be om att få återkomma inom kort med en offert.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med förslag på lediga tider. Vi gör vårt yttersta för att hitta en tid som passar dig.